Returnering, vilkår, handelsbetingelser og tilbagebetalingspolitik

RETURVARER OG TILBAGEBETALINGER

Fuss & Disturb acceptere returnering senest 14 dage efter modtagelsen af varerne. Angiv grunden til dit returnering og hvad du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere dine varer, blot dette sker inden 14 dage efter din modtagelse af varen.

Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af Fuss & Disturb, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel/faktura, som du har modtaget med dine varer.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede. Vi accepterer ikke varer, der er blevet slidt, ændret eller vasket. Den originale hangtag skal også være intakt. Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt, kan vi ikke tage den retur. Tøj skal prøves, når du ikke sveder, lugter af parfume osv. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig. Så snart vi har modtaget de returnerede varer, og de er blevet godkendt af vores kvalitetskontrol, vil vi kreditere din konto / kreditkort. Vi krediterer kun det kort, der blev brugt til at købe varerne Bevar venligst din post kvittering som et bevis på at pakken blev send. Du er ansvarlig for returudgifterne. Vi accepterer kun returneringer, når de sendes med original kvittering.   

 

REKLAMATIONSRET

Alle Fuss & Disturb produkter er omfattet af Danske købe lov, hvilket giver dig 24 måneder til at klage over en vare. Som kunde kan du klage over defekter og mangler der opstår inden for 24 måneder efter købet. Men hvis de fejl og mangler skyldes uagtsom brug, er en manglende vedligeholdelse, eller simpelthen på grund af normal slitage er din ret til at klage givet afkald. I tilfælde af en klage eller en manglende levering kan du kontakte os direkte på telefon +45 70261313 eller send en mail til: info@fussanddisturb.dk

Fuss & Disturb dækker normale forsendelsesgebyrer i tilfælde af rimelige klager, men vær opmærksom på at du skal kontakte webshoppen om defekter og mangler, inden du sender den tilbage til os.

RETURNERINGANVISNING

Varen sendes til følgende adresse:
Fuss & Disturb ApS
Bornholmsvej 10
7400 Herning
Denmark

Kvittering for returnering af dine vare bør gemmes som bevis herfor.

 

Leveringsbetingelser

Forsendelse i Danmark bliver sendt til den nærmeste pakkeshop nær dig.
Leveringstiden er ca. 1-3 hverdage.

 

Vi forsøger vores bedste at sende din pakke hurtigst muligt, men vær opmærksom på, at du i forbindelse med ferie eller salgskampagner kan opleve forsinket levering.

 

 

VILKÅR & HANDELSBETINGELSER

ORDER & BETALING
Når du har valgt de varer, du vil købe, og placeret dem i din indkøbskurv, skal du udfylde dine personlige oplysninger som navn, adresse og betalingsoplysninger.

Efterfølgende vil du modtage en e-mailbekræftelse på, at din ordre er placeret. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Fuss & Disturb accepterer følgende kreditkort: VISA og Mastercard, Beløbet trækkes ikke fra din konto før ordren forlader vores lager. Alle priser er angivet i DKK og en 25% moms er inkluderet.