Kære læsere.

Nu nærmer vi os så småt opvisningssæsonen, og i denne periode begynder man at glæde sig ekstra meget til at se, hvad de forskellige hold har fået sat sammen hen over efteråret og vinteren. Det gør jeg i hvertfald:)

Den første ”rigtige” opvisning er for mange til OD dag som løber afsted om små 2 uger, og her løftes sløret for manges opvisning, og snakken om hvem der har gjort det ekstra godt på gulvet får frit løb. Jeg har været ude at forhøre mig hos 4 skønne gymnaster, om hvad deres must-see hold er i år, og hvem man ikke må gå glip af her i foråret 2019! Læs med og hør deres anbefalinger.

Mette Alkærsig

Holdet: Mads Olesens dansehold udelukkende bestående af en gruppe fyre. Jeg synes, konceptet med seriøst dansende drenge er forfriskende og berigende for diversiteten i GymnastikDanmark. Jeg har hørt en fugl synge om, at de kommer til at lave en masser smadderhiphop, forhåbentlig til fede urbane undergrundsbeats. Jeg glæder mig i alle tilfælde til at se, hvad denne flok jammende gutter har at vise os!

PI Elitepiger: Jubi! De er tilbage efter en sæson, hvor holdet desværre ikke blev oprettet. De to første år bød på kraftfulde, varierede, lækre og innovative toner og bevægelser. Det håber jeg, vi får meget mere af. Følger man med på deres Instagram, tyder alting i hvert fald på det! Derfor er jeg meget spændt på at se, hvad de skarpe københavnere ryster ud af ærmet denne sæson.

SG Dans 2: Egentlig har jeg allerede set en mini-teaser, da jeg overværede fremvisning af én af deres koreografier i efteråret. Dette har dog kun øget min nysgerrighed endnu mere! Danserne på dette hold er spækket med potentiale og ligeledes er deres to unge instruktører, Signe og Freja. Jeg glæder mig til at se resten af deres show, som garanteret er lige så bevægelsesmæssigt og visuelt fængende, som det jeg har set indtil videre.

Oliver Toft Lienhøft

Århus-Rep: Sidste år overraskede østjyderne ALLE. De havde alternative spring omgange, nytænkende rytme og dygtige gymnaster. I år er træner teamet igen spændende, med en del udskiftninger. Med Morten Asbjørns til tider alternative og nytænkende bevægelses-mønster, tror jeg igen Århus kommer med et FANTASTISK program, som jeg personligt glæder mig rigtig meget til at se.

PI-Dans: Aldrig har jeg selv haft oplevelsen af at se PI-Dans, jeg har dog hørt en del positive kommentarer om dem. Deres træner, Mette Refshauge, er i sig selv en utroligt dygtigt danser. Hun har formået at samle sig en imponerede blanding af dansere og dygtige rytmiske gymnaster på holdet. Jeg har derfor store forventninger til deres program, som jeg er sikker på de nok skal levere til perfektion. Jeg håber på, at få lov til at opleve den stemning, jeg er sikker på de kan få skabt.

Fyns Rep: Fyns rep har aldrig skuffet mig. Fyns rep, forstår lige meget hvad, at levere et vildt fedt program. Uanset om det et helt nyt træner team, eller et hold af nye gymnaster! Jeg har i flere år, elsket at se de forskellige temaer og kulisser, de har brugt igennem årerne. De har konstant overrasket mig på en positiv måde. Jeg håber i år på, at de kan overraske mig på samme måde, …igen igen:). Derfor er de et must-see hold for mig!

Sofie Elisabeth Westen

Fyns Rep: Grundet til at Fyns Rep. er et af mine ”must see” hold er pga. den måde de viser fællesskabet i gymnastikken. De er sammen som et hold, gennem deres opvisning. Jeg føler en enorm glæde, hver gang jeg ser Fyns Rep, og jeg glæder mig derfor hvert år til, at se hvad deres opvisning har at byde på.

SG Elite Piger: Mit andet ”must see” hold er SG Elite piger. Jeg har fulgt SG Elite piger gennem de seneste tre år, og i alt den tid, har de været meget aktive på deres Instagram. Her har jeg fulgt deres udvikling, samt fede, sjove og energiske træninger, hvilket jeg synes er super fedt at følge med i på afstand. De leverer altid en fantastisk opvisning, og er et hold jeg ser op til på mange punkter.

Sydøst Rep: Til sidst vil jeg blot anbefale Sydøst Rephold, som er et hold jeg selv går på:) Vi har i år fået et helt nyt trænerteam som virkelig forstår at udvikle os som gymnaster og komme med fede og anderledes ideer. Det er et hold jeg glæder mig til at opvise med, da vi har arbejdet intenst på en fed opvisning, og dermed kunne bringe Sydøst Rep tilbage på banen – glæd jer!

Freja Borly

SG elitepiger: Fordi de bare altid er sindssyg lækre og spændtstige at se på. Det er altid en fornøjelse, og jeg glæder mig bare til at se hvad Lise, Elisabeth og Dinne har sat på programmet i år!

Holdet: Mads Olesens mande-danse-hold fordi det er noget helt nyt, at gymnastikdrenge stiller op med et hold, som kun danser. Jeg håber at det kommer til at virke inspirerende og motiverende for måske lidt yngre drenge, som ikke gider at lave rytme (men bare vil springe derud af), at se på nogle stærke mænd, der danser for nice:)

(NB: Ikke alle ovennævnte hold deltager til OD dag)