Nu sker der ting og sager her på bloggen.

Jeg er blevet en del af Fuss & Disturb teamet og skal stå for bloggen her, og det kribler i fingrene for at komme i gang! Mit navn er Laura Mazanti, og jeg er ligesom dig, formoder jeg, bare helt vild med gymnastikken og alt omkring den. Gymnastikken havde i mit liv sin spæde start på det lokale forældre-og-barn hold, og jeg har faktisk aldrig givet slip siden. Særligt har jeg den fynske gymnastik tæt på hjertet, da det er her, jeg folder mig ud. De sidste år har jeg gået på hold som Fyns rep. og SG Elitepiger. Derudover er jeg netopvendt hjem til lille Odense igen efter at have været ude i den store verden med DGI verdensholdet, og det var alt, hvad jeg havde drømt om… Rejsen blev et års afbræk fra min uddannelse i Designstudier på Syddansk Universitet

MEN… det var rigeligt om mig! For det skal netop ikke handle om mig. Det skal handle om det, vi alle deler – Gymnastikken.

Da jeg skulle vælge en titel til dette indlæg, blev jeg enig med mig selv om, at denne metafor om et skib med et stort mandskab var passende. Vi hos F&D har et brændende ønske om, at gymna-stikken skal have en fælles platform, hvor alle har muligheden for at blive hørt. Så hvis du går med noget du undrer dig over, noget du glædes over, noget du vil markere – så er du så velkommen til at komme ombord og sende en mail til lm@fussanddistrub.dk

Intet er for småt til atvære stort nok.

Så kære Gymnastikdanmark: lad os begynde at snakke om det, ikke?