Om Fuss & Disturb

En verden med Fuss & Disturb

Fuss&Disturb er totalleverandør af gymnastik- og dansetøj. Vi klæder dig på til træning og opvisninger, hvad end du er på efterskole, højskole, er aktiv i en forening eller bare elsker fedt tøj.

Hos Fuss&Disturb kan I samle alle indkøb af tøj og effekter til træning, fritid, opvisninger og shows. Det betyder, at I sparer tid og penge – og sikrer et sammenhængende udtryk i både kvalitet og udtryk. Vi har STOR erfaring med at konceptudvikle, designe, konstruere og producere tøj. Vi ved, at tøjet skal opfylde helt særlige behov i udtryk og funktionalitet. Med Fuss & Disturb kan I derfor skabe jeres helt eget unikke udtryk, som eksempelvis underbygger et tema i opvisningen eller et udtryk på en skole eller i en forening.

Fuss & Disturb rådgiver selvfølgelig i hele processen og sikrer fælles ståsted med visuelle illustrationer (oftest farvelagte tegninger) og/eller fysiske prøver. Alt dette for at sikre at du som kunde har en god mavefornemmelse gennem hele processen. Alt bliver godkendt inden det sættes i produktion, så der ikke sker ”ubehagelige overraskelser” for nogen.

Fra tanke til produkt

Ved du mon, hvor meget arbejde og hvor mange processer der er i produktionen af tøj?

Et stk. tøj er ca. igennem 25-30 forskellige hænder, før det lander hos slutbrugeren. Vildt ik`?

F&D tror på, at det betaler sig at lave kvalitet fra starten. Vi tilstræber at producere vores produkter på en måde, der belaster miljøet så lidt som muligt.

Fuss&Disturb har egen systue i Polen, hvilket giver os masser af fleksibilitet i produktionen og kontrol med, hvordan produkterne bliver skabt. Vi få ca. en ugentlig levering fra Polen – og i højsæsonen flere.

Alle F&D´s produkter er dansk design, hvor kvalitet, design/udtryk, funktionalitet og komfort er i fokus, når der tegnes og udvikles. De fleste af materialerne er fra Italien, og de er alle tekniske.

Skulle du have spørgsmål til vores produktion eller på materialernes egenskaber, er du altid velkommen til at kontakte os.

F&D vil møde dig

Du kan til en hver tid booke en præsentation og et indledende møde med Fuss & Disturb. Mødet er helt uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Mødet kan foregå, der hvor du/I ønsker det – evt. der hvor du/I træner.

Det kan også være i showroomet hos Fuss & Disturb, hvor vi gerne åbner dørene og viser et endnu større udvalg, end det, vi har mulighed for at tage med i bilen. Det er Bornholmsvej 10, 7400 Herning. For at booke et møde: ring 70261313 eller skriv til info@fussanddisturb.dk

Vi glæder os til at møde dig.